Monday, November 12, 2012

Instag!

Written by Anna Mizuki at 9:23:00 PM 0 comments
Assalamualaikum.


The truth is I don't know how to start the new entry since my blog abandoned for almost a year. Rasa macam geli-geli nak sebut pasal instagram. Haa kalau nak tau kan tabiat saya ialah suka baca twitter dan tengok serta membelek instagram. Sekarang ni suka post gambar *poyo je padahal bukan selalu upload pun hoho. Korang semua mesti dah up-to-date kan dengan application phone sekarang ni, iphone users mahupun android kan heeeee~ So, haruslah korang lagi advanced dari saya.

Nak la sikit share dengan kau orangs. This is a few picture yang saya post dalam instagram.






Cantik tak? Haha inilah bakat terpendam yang saya miliki *feeling macam professional plak ahaks ;P This is only a few and there is more. Boleh like kalau suka. Marilah klik : instagram.com/anneleex 

Sekian.
Lots of Love,
Anna xx.

Friday, September 9, 2011

Having some Tacos @ T.G.I FRiDAY'S

Written by Anna Mizuki at 12:02:00 AM 4 comments
Hey guys! Disebabkan tengah ada mood ni, nak update another entry pulak. This time about food that I really want to know how it taste like. Did you ever heard about TACOS? Tengok movie english and they said "Let's have some tacos". 1st thing in my head "Tacos tu macam mana rasanya?" Then last time jalan2 cari pasal kat Sunway Pyramid, terasa nak makan kat T.G.I FRiDAY'S lagi. And this time saya order Beef Tacos! yeay!

This is how it looks..

BEEF TACOS! delishus..!!



Soup + Salad


I LOVE BROCCOLI! People don't like broccoli used to call it 'toilet brush'..what daaaa!!!




The wall's decoration..erm nak deck tu boleh x? Strawberry Lemonade Slush..masam! tapi sedapp!!



....


Right after having the meals, jalan2 cari pasal pulak..heeee~ Window shopping je.


Peace malu2 :oops: jalan sorang-sorang.. hihi :)












Tengah belek2..tapi xde satu pun yang berkenan..heee!



Last but not least.. People asking me about how do I wrap this shawl. Don't worry, I'll do the tutorial later. Just wait for it guys !



Until then, see ya later
Thanks for reading.
Lots of love,
Anne xx.

Thursday, August 11, 2011

Yuuki the Moster

Written by Anna Mizuki at 10:42:00 PM 2 comments
This is my cat..







Name : Yuuki Mora
Gen : Female
Age : 5 months+
Breed : Persian + American longhair
Nickname : Cookie Monster

Yes, definitely she is MONSTER. Nak tau kenapa? Just see the picture below -->




See that circle? that’s what I’m talking about. Imagine yang sy tengah dengar lagu suddenly, earphone sebelah kanan xdengar. Guess what?? Rupa-rupanya Si Yuuki sedang khusyuk mengunyah tali tu..errrgghh! nak mintak ganti pun xboleh..So I have to buy it with my own money to get the new one.. huh




Tengokla..Gigih die nak rosakkan harta benda.. haishh.. Memang atas lappy la 'favorite place' die nak lepak! Almost every time okey! Nak tido, nak main, semuanya atas lappy!




Okey, muka xbersalah disitu..


Nampak x muka Yuuki xpuas hati?

Iyaahhhh! sy sedang bersenam!


Ok la.. Yuuki penat nak tito.

until then, see ya later

Thanks for reading.
Lots of love,
Anna xoxo. Yuuki Mora xoxo

*winkwink*