Wednesday, March 31, 2010

assigment~

Written by Anna Mizuki at 11:49:00 PM

:arrow: 31 MARCH 2010

11.10pm kat MCdonald depan hospital Ampang..
Macam-macam karenah kawan-kawan aku nih. Pecah perut dibuatnye. Suasana yang happening giler!! Aku dan group, akan present the next case. Semua ade la 9 orang.. Termasuk aku, Hafizah Adnan, Nur Arina, Athirah, Shifa' Juwaini, Aishah Zainol, Farhaniza, Zulkarnain, Suhada.. Uuwaah sungguh ramai kan :?: Kami lepak ramai-ramai di mcd ini untuk mengerjakan assignment yang xberapa nak siap lagi.. tajuk kitorang
"NURSING CARE OF CLIENT WITH MVA, FRACTURE RIGHT 1st, 2nd, 5th, AND 6th RIBS, RIGHT CLAVICLE WITH HAEMOPNEUMOTHORAX "


ampg~this pic waktu kat OT Ampang~

Still In Progress----loading 80%-----

Baru je hari ni decide siapa jadi wakil presenter. NASIB baik..aku yang tak terkena untuk present case.
Thanks God..! ^^ Untuk assignment kali ni aku buat Nursing Diagnose 1 iaitu : "RISK FOR INFECTION".. Bunyi macam senang nak buat, tapi aku tak berapa nak ade idea la..ha!ha!
thanx to zul sebab rajin edit sikit-sikit part aku.. Dan tadi aku baru je tolong downloadkan video prosedur "Insertion of Chest Tube".
Well, Jumaat ni kami present.. tunggu comment dari Lecturer & Clinical Instructur kami.. :wink: markah untuk LAM5004!!! Ganbatte ne~ :!: ~


ainsleydarbinr

1 comments:

ShukzZz said...

asyik mcD je =P
update lah blog slaloo yea~
jgn jadi seperti saya dan faridil...
haha

Post a Comment