Monday, June 14, 2010

I LOVE YOU...

Written by Anna Mizuki at 10:11:00 PM 1 comments


Just like a star across my sky

Just like an angel off the page...You have appeared to my life

Feel like I'll never be the same..

Just like a song in my heart...Just like oil on my hands

Oh, I do love you

Still I wonder why it is? I don't argue like this..

With anyone but you..

We do it all the time, Blowing out my mind...

You've got this look I can't describe..

You make me feel like I'm alive...

When everything else is a fade, Without a doubt you're on my side..

Heaven has been away too long..

Can't find the words to write this song

Oh, your love

I have come to understand, The way it is, it's not a secret anymore..

'Cause we've been through that before..

From tonight I know that you're the only ..

I've been confused and in the dark, now I understand..

I won't let my guard down..For anyone, but you..

We do it all the time, Blowing out my mind..

Just like a star across my sky..Just like an angel off the page..

You have appeared to my life..

Feel like I'll never be the same..

Just like a song in my heart, Just like oil on my hands..



*dedicate to Faridil...*

Ainsley Darbin

I LOVE YOU...

Written by Anna Mizuki at 10:11:00 PM 1 comments


Just like a star across my sky

Just like an angel off the page...You have appeared to my life

Feel like I'll never be the same..

Just like a song in my heart...Just like oil on my hands

Oh, I do love you

Still I wonder why it is? I don't argue like this..

With anyone but you..

We do it all the time, Blowing out my mind...

You've got this look I can't describe..

You make me feel like I'm alive...

When everything else is a fade, Without a doubt you're on my side..

Heaven has been away too long..

Can't find the words to write this song

Oh, your love

I have come to understand, The way it is, it's not a secret anymore..

'Cause we've been through that before..

From tonight I know that you're the only ..

I've been confused and in the dark, now I understand..

I won't let my guard down..For anyone, but you..

We do it all the time, Blowing out my mind..

Just like a star across my sky..Just like an angel off the page..

You have appeared to my life..

Feel like I'll never be the same..

Just like a song in my heart, Just like oil on my hands..



*dedicate to Faridil...*

Ainsley Darbin

Saturday, June 5, 2010

just read it ^^, boring nih!!

Written by Anna Mizuki at 1:50:00 PM 0 comments


-Hari ini 5 june 2010-
Uwaaaarrggh..
Hari ni termasuk hari ke-3 menghabiskan masa bersama keluarga tercinta.. Anyway xde la spend mase banyak sangat.. ouh!! Hari ini adalah hari yang sangat memenatkan *urgh..
(padahal aku o9 je sepanjang hari) Entah kenapa la aku rasa sangat rajin nak update blog nih..ngeee..
Lagipun aku kan blogger yang guna Word Press.. tak serupa dengan Blogspot kot..sebabnya aku tak ada followers..
anyway, for those yang sudi menjenguk blog ini, aku sangatlah menghargainya (sorry no awards. weeeee..)
Sekarang jam menunjukkan 5:46 pm..hujan renyai-renyai..membuatkan aku berasa sangat "bahagia"..o.O"
Dan sekarang hanya menanti masa untuk balik ke kolej di pagi hari esok..
Oh tidak!
Masa berlalu terlalu pantas.. belum sempat aku nak berangan-angan mat jenin..

anne
(saje nak sibuk-sibuk dengan pic nie.. ;D )

Well life needs some sacrifice. Yeah anna! Fighting!! (haha..ni pengaruh cerita “Wonderful Life” ni)..
Urmm..
Tenangnya rasa dihati..bila aku duduk rumah mesti release semua masalah dan kebimbangan yang melanda di fikiran aku nih..
Sebab tu aku suka duduk rumah.. aku balik rumah pun sebenarnya ni idea my sis.
Aku pun dah lama sangat tak jumpa dia dan habiskan masa sama-sama. Well kalau kitorang berjumpa, ibaratnya riuh la sekampung! Asyik tergelak-gelak je.. Ada je yang nak dilawakkan..
lols.


Siang tadi pulak aku pergi kenduri kahwin. Bukan aku kenal pengantin pun, tapi sempat la tengok muka diorang.
Bagai pinang dibelah dua..
=.=!
Nak pergi tu pun mak aku yang beria suruh siap-siap untuk pergi makan.
Tak de la pulak sampai aku nak bergambar dengan pengantin…
(sebab aku xglamour! Tak masuk akal!!)
Burpppp… Perut aku dah berkeroncong nih.. sebabnya aku dapat bau sesuatu..
Owh..
mak aku tengah masak gulai tempoyak. For those yang tak suka tu aku tak tahu la apa sebabnya..
Lain pulak dengan aku sebab ini diantara favourite aku..
Anyway, aku kan orang Pahang (ada campur thai sikit..uhuk!) :wink: ok lah..aku dah tak sabar nak mengisi kekosongan gaster aku nih.. k guys..pye :mrgreen:

ITTADAKIMASU yO~

ainsleydarbin

just read it ^^, boring nih!!

Written by Anna Mizuki at 1:50:00 PM 0 comments


-Hari ini 5 june 2010-
Uwaaaarrggh..
Hari ni termasuk hari ke-3 menghabiskan masa bersama keluarga tercinta.. Anyway xde la spend mase banyak sangat.. ouh!! Hari ini adalah hari yang sangat memenatkan *urgh..
(padahal aku o9 je sepanjang hari) Entah kenapa la aku rasa sangat rajin nak update blog nih..ngeee..
Lagipun aku kan blogger yang guna Word Press.. tak serupa dengan Blogspot kot..sebabnya aku tak ada followers..
anyway, for those yang sudi menjenguk blog ini, aku sangatlah menghargainya (sorry no awards. weeeee..)
Sekarang jam menunjukkan 5:46 pm..hujan renyai-renyai..membuatkan aku berasa sangat "bahagia"..o.O"
Dan sekarang hanya menanti masa untuk balik ke kolej di pagi hari esok..
Oh tidak!
Masa berlalu terlalu pantas.. belum sempat aku nak berangan-angan mat jenin..

anne
(saje nak sibuk-sibuk dengan pic nie.. ;D )

Well life needs some sacrifice. Yeah anna! Fighting!! (haha..ni pengaruh cerita “Wonderful Life” ni)..
Urmm..
Tenangnya rasa dihati..bila aku duduk rumah mesti release semua masalah dan kebimbangan yang melanda di fikiran aku nih..
Sebab tu aku suka duduk rumah.. aku balik rumah pun sebenarnya ni idea my sis.
Aku pun dah lama sangat tak jumpa dia dan habiskan masa sama-sama. Well kalau kitorang berjumpa, ibaratnya riuh la sekampung! Asyik tergelak-gelak je.. Ada je yang nak dilawakkan..
lols.


Siang tadi pulak aku pergi kenduri kahwin. Bukan aku kenal pengantin pun, tapi sempat la tengok muka diorang.
Bagai pinang dibelah dua..
=.=!
Nak pergi tu pun mak aku yang beria suruh siap-siap untuk pergi makan.
Tak de la pulak sampai aku nak bergambar dengan pengantin…
(sebab aku xglamour! Tak masuk akal!!)
Burpppp… Perut aku dah berkeroncong nih.. sebabnya aku dapat bau sesuatu..
Owh..
mak aku tengah masak gulai tempoyak. For those yang tak suka tu aku tak tahu la apa sebabnya..
Lain pulak dengan aku sebab ini diantara favourite aku..
Anyway, aku kan orang Pahang (ada campur thai sikit..uhuk!) :wink: ok lah..aku dah tak sabar nak mengisi kekosongan gaster aku nih.. k guys..pye :mrgreen:

ITTADAKIMASU yO~

ainsleydarbin