Monday, November 12, 2012

Instag!

Written by Anna Mizuki at 9:23:00 PM
Assalamualaikum.


The truth is I don't know how to start the new entry since my blog abandoned for almost a year. Rasa macam geli-geli nak sebut pasal instagram. Haa kalau nak tau kan tabiat saya ialah suka baca twitter dan tengok serta membelek instagram. Sekarang ni suka post gambar *poyo je padahal bukan selalu upload pun hoho. Korang semua mesti dah up-to-date kan dengan application phone sekarang ni, iphone users mahupun android kan heeeee~ So, haruslah korang lagi advanced dari saya.

Nak la sikit share dengan kau orangs. This is a few picture yang saya post dalam instagram.






Cantik tak? Haha inilah bakat terpendam yang saya miliki *feeling macam professional plak ahaks ;P This is only a few and there is more. Boleh like kalau suka. Marilah klik : instagram.com/anneleex 

Sekian.
Lots of Love,
Anna xx.

0 comments:

Post a Comment